Voorlichtingsgame Wageningen University groot succes!

Samen met Wageningen University heb ik eind 2020 een voorlichtingsgame gemaakt waarin studenten spelenderwijs kunnen ontdekken of de master MSc Biobased Sciences iets voor hen is. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en kunnen we met een trots gevoel zeggen dat de resultaten boven verwachting goed zijn. De game is inmiddels meer dan 300 keer gespeeld en van de spelers die de vragenlijst achteraf hebben ingevuld vond 100% de game leuk en nuttig!

De online omgeving waar die we hebben ontwikkeld voor deze game hebben we inmiddels doorontwikkeld onder de naam Learning Adventures, een online omgeving waarin iedereen in een handomdraai zijn of haar eigen game kan bouwen. De basis staat inmiddels en ik kijk er naar uit hierin geweldige games te gaan maken. Natuurlijk gaan we allereerst de game van Wageningen University doorontwikkelen in Learning Adventures, zodat deze nog fancy-er gaat worden. Daarnaast heb ik al verschillende games die ik afgelopen jaren heb gemaakt klaarliggen om in Learning Adventures te zetten. Ik ben benieuwd hoe dat gaat. Ik hou jullie op de hoogte!

Nieuwsgierig naar de voorlichtingsgame van Wageningen University? Klik op onderstaande afbeelding om anoniem en geheel vrijblijvend de game te spelen.


Posted

in

, ,

by

Tags: