Training Maak je eigen spel

Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij het maken van een spel? Heb je een idee voor een spel en wil je leren hoe je dit realiseert? Wil je weten wat je allemaal met games kunt? Volg dan de training Maak je eigen spel.

Op een schitterende locatie midden in het bos leer je op een actieve manier alles over het maken van spellen. Bordspelen, kaartspelen, fysieke games, online games, escape games. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een idee, concept of prototype van je eigen spel EN een heleboel waardevolle kennis en vaardigheden over het maken van spellen. Leren door te doen dus, maar met veel aandacht voor de achterliggende principes.

Wat houdt de training in?

We starten met een kennismakingsgesprek via de telefoon of een online meeting. Tijdens dit gesprek brengen we de vraag in kaart en bepalen we de doelen en opzet van de training. Aan de hand van de intake bereid ik de training voor, zodat deze naadloos aansluit bij jullie behoefte.

Tijdens de training leer je hoe je een spel maakt en ga je daadwerkelijk aan de slag met het maken van je eigen spel. Onderwerpen die onder meer voorbij komen zijn: Wanneer is iets eigenlijk een spel? Kies je voor online of fysiek? Hoe verwerk je emoties als humor en spanning? Hoelang moet een spel duren? Na afloop van de training ga je niet alleen naar huis met een concept of prototype van je eigen spel, maar ook met een heleboel kennis en vaardigheden die je kunt inzetten voor het (af)maken van een eigen spel.

Een spel maken is een creatief proces waar verschillende talenten voor nodig zijn. Tijdens de training ontdek je ieders talenten en leer je hoe je deze talenten optimaal kunt inzetten. En dat is natuurlijk niet alleen nuttig voor het maken van spellen. Omdat tijdens de training samenwerken centraal staat, is de training tevens een goede manier voor teambuilding.

Na de trainingsdag volgt nog een online of telefonische sessie waarin we terugkijken op de training en we kijken welke vervolgacties nog nodig of gewenst zijn.

Praktische zaken

Kosten
De training inclusief de intake, een trainingsdag en een vervolgsessie bedraagt € 2.500 (excl. btw) per groep van maximaal 10 deelnemers. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, versnaperingen, een heerlijke lunch en de benodigde spelmaterialen.

Ben je alleen of met een kleine groep of heb je een kleiner budget? Geen probleem. Neem gerust contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Tijd en datum
Bovenstaande prijs is gebaseerd op een trainingsdag van maximaal 8 uur inclusief uitgebreide lunch, een intake van 1,5 uur en een vervolgsessie van 1,5 uur. De precieze trainingstijden zijn flexibel en bepalen we in overleg.

Locatie
De training wordt gegeven op onze trainingslocatie:
Oude Larenseweg 42b
7214 PD Epse